Enneagramcoach | Referenties

Vanaf het moment dat ik mij werkelijk verdiepte in het enneagram is het nauwelijks meer weg te denken uit mijn coachtrajecten.

Terwijl andere persoonlijkheidsmodellen mensen indelen in een hokje, is voor mij de kracht van het enneagram dat het mensen de mogelijkheid biedt om weg te komen uit het hokje dat ze in hun leven voor zichzelf hebben gecreëerd. Het geeft je werkelijk een kans je verder te ontwikkelen en het leven prettiger te maken.

Corry Wille enneagramcoach sinds 2005


Geïnspireerd door de positieve effecten van bewustwording ben ik in 2006 begonnen aan de opleiding tot enneagram coach. Enkele persoonlijke gedragspatronen vond ik altijd moeilijk om te accepteren en te begrijpen. Door het  de NOTE opleiding heb ik ze eindelijk kunnen herkennen en erkennen. Vanuit deze bewustwording volgde de acceptatie van mijn “6” patroon en kwam er meer vertrouwen om mijn weg als coach te vervolgen. De Note opleiding betekende een enorme verdieping van mijn zelfkennis en vermogen mensen te coachen.

Peter Haima enneagramcoach sinds 2006


De NOTE heeft mij precies gebracht waar ik naar op zoek was: een opleiding waarmee ik al mijn opgebouwde kennis en kunde kon vertalen naar een pedagogisch en psychologisch kader. Ik help nu andere mensen om hun plaats in deze complexe samenleving in te nemen. Elk coachingsgesprek is een verrijkende ervaring voor beiden.

 

Jan Landsheer enneagramcoach sinds 2008


Het was een plezierige diepte-ervaring om de opleiding tot enneagramcoach (de NOTE) te volgen. Het heeft mij de waarde van het enneagram als begeleidingsmodel helemaal laten ervaren. De begeleiding heb ik als zeer professioneel, op persoonlijke maat gesneden ervaren. De verbinding tussen praktijk en theorie was helder. De feedback was altijd zorgvuldig, bijzonder en verdiepend naar het eigen enneagramtype. Het groepsproces en de groepsgenoten hebben me ook veel geleerd over de andere enneagramtypes.

Maria De Goeij enneagramcoach sinds 2005


De NOTE heeft mijn werk als COACH verrijkt!

Jacqueline Vermeulen enneagramcoach sinds 2008