Enneagramcoach | Referenties

De NOTE heeft mijn werk als†COACH verrijkt!

Jacqueline Vermeulen enneagramcoach sinds 2008


De NOTE heb ik met name gewaardeerd omwille van zijn praktische opzet. Het gebruik van het type-interview is een objectieve methode om een coachee zijn type te laten onderzoeken en meteen inzicht te geven in zijn drijfveren.
Ik heb vooral veel aan het inzicht in mijn reacties vanuit mijn eigen type op anderen. 

Els Verheijen enneagramcoach sinds 2006


Vanaf het moment dat ik mij werkelijk verdiepte in het enneagram is het nauwelijks meer weg te denken uit mijn coachtrajecten.

Terwijl andere persoonlijkheidsmodellen mensen indelen in een hokje, is voor mij de kracht van het enneagram dat het mensen de mogelijkheid biedt om weg te komen uit het hokje dat ze in hun leven voor zichzelf hebben gecreŽerd. Het geeft je werkelijk een kans je verder te ontwikkelen en het leven prettiger te maken.

Corry Wille enneagramcoach sinds 2005


De NOTE heeft mij precies gebracht waar ik naar op zoek was: een opleiding waarmee ik al mijn opgebouwde kennis en kunde kon vertalen naar een pedagogisch en psychologisch kader. Ik help nu andere mensen om hun plaats in deze complexe samenleving in te nemen. Elk coachingsgesprek is een verrijkende ervaring voor beiden.

Jan Landsheer enneagramcoach sinds 2008


Tijdens de NOTE heb ik mijn eigen ontwikkelingsproces als mens en als enneagramcoach ervaren en benoemd als een metafoor van een 'verbouwingsproces'. Muurtjes van mijn eigen huis stonden bij aanvang van deze opleiding op instorten. Ik kreeg echter professionele ondersteuning voor herbouw van de bouwcoaches (de opleiders: Frits, Renske en Lida). En zo kon ik dit leerproces, deze verbouwing, steeds beter vormgeven. Uiteindelijk ontstond er een goed gefundeerd huis waarvanuit ik nu met plezier en succes managers kan coachen.

Hans Streng enneagramcoach sinds 2005