Enneagramcoach | Referenties

Via inzicht naar uitzicht.
Het verbreden van mijn perspectief, mijn mogelijkheden om te ontspannen en te relativeren laten groeien, kortom meer genieten,  meer rust en evenwicht en vooral meer liefde! Dat is wat het enneagram mij biedt op mijn reis door het leven. En dat gun ik jou ook!

Loes Wolfs enneagramcoach sinds 2006


De NOTE heb ik als een zeer waardevolle opleiding ervaren. De belangrijkste les, die ik tijdens de NOTE opleiding heb geleerd is: “Om van waarde te zijn voor anderen, moet ik eerst mezelf waardevol vinden”. Frits, Renske en Lida maar zeker ook de andere cursisten, hebben mij bij deze reis naar binnen liefdevol begeleid en zijn belangrijke gidsen geweest. Ik heb veel over mijzelf en anderen geleerd en ben nu klaar om ook een gids voor anderen te zijn.

 

Wies Kloosterhuis enneagramcoach sinds 2006


Het was een plezierige diepte-ervaring om de opleiding tot enneagramcoach (de NOTE) te volgen. Het heeft mij de waarde van het enneagram als begeleidingsmodel helemaal laten ervaren. De begeleiding heb ik als zeer professioneel, op persoonlijke maat gesneden ervaren. De verbinding tussen praktijk en theorie was helder. De feedback was altijd zorgvuldig, bijzonder en verdiepend naar het eigen enneagramtype. Het groepsproces en de groepsgenoten hebben me ook veel geleerd over de andere enneagramtypes.

Maria De Goeij enneagramcoach sinds 2005


Ik heb veel gezien, geleerd, ervaren en ontmoet dankzij de groep, de sterke inhoud, de opdrachten en jullie begeleiding. Zonder oordeel te kunnen oordelen of een deelnemer de opleidingsdoelen behaalt is een zeer sterk punt.

 

Willem Jan Gasille enneagramcoach sinds 2009


Ik heb bij de NOTE een eenjarige opleiding tot enneagramcoach gedaan. Als ik in coaching met het enneagram werk neem ik mijn cliënt een type-interview af. Dat interview wordt ingezet om zowel iemands kwaliteiten als de valkuilen te exploreren. De kunst van het coachen komt neer op het versterken van de kwaliteiten en op het transformeren van de valkuilen. Zo kan het enneagram een belangrijk instrument worden om de gewenste toekomst bereikbaar te maken.

Louis Crijns enneagramcoach sinds 2005