Enneagramcoach | Referenties

Door de professionele, inspirerende ondersteuning van Frits, Renske en Lida als opleiders heb ik het enneagrammodel en de toepassing ervan in al zijn facetten leren kennen.

Mirjam Cappon enneagramcoach sinds 2010


De NOTE heeft mij precies gebracht waar ik naar op zoek was: een opleiding waarmee ik al mijn opgebouwde kennis en kunde kon vertalen naar een pedagogisch en psychologisch kader. Ik help nu andere mensen om hun plaats in deze complexe samenleving in te nemen. Elk coachingsgesprek is een verrijkende ervaring voor beiden.

 

Jan Landsheer enneagramcoach sinds 2008


Ik heb bij de NOTE een eenjarige opleiding tot enneagramcoach gedaan. Als ik in coaching met het enneagram werk neem ik mijn cliënt een type-interview af. Dat interview wordt ingezet om zowel iemands kwaliteiten als de valkuilen te exploreren. De kunst van het coachen komt neer op het versterken van de kwaliteiten en op het transformeren van de valkuilen. Zo kan het enneagram een belangrijk instrument worden om de gewenste toekomst bereikbaar te maken.

Louis Crijns enneagramcoach sinds 2005


De NOTE heb ik met name gewaardeerd omwille van zijn praktische opzet. Het gebruik van het type-interview is een objectieve methode om een coachee zijn type te laten onderzoeken en meteen inzicht te geven in zijn drijfveren.
Ik heb vooral veel aan het inzicht in mijn reacties vanuit mijn eigen type op anderen. 

Els Verheijen enneagramcoach sinds 2006


Via inzicht naar uitzicht.
Het verbreden van mijn perspectief, mijn mogelijkheden om te ontspannen en te relativeren laten groeien, kortom meer genieten,  meer rust en evenwicht en vooral meer liefde! Dat is wat het enneagram mij biedt op mijn reis door het leven. En dat gun ik jou ook!

Loes Wolfs enneagramcoach sinds 2006