Enneagramcoach | Referenties

Geïnspireerd door de positieve effecten van bewustwording ben ik in 2006 begonnen aan de opleiding tot enneagram coach. Enkele persoonlijke gedragspatronen vond ik altijd moeilijk om te accepteren en te begrijpen. Door het  de NOTE opleiding heb ik ze eindelijk kunnen herkennen en erkennen. Vanuit deze bewustwording volgde de acceptatie van mijn “6” patroon en kwam er meer vertrouwen om mijn weg als coach te vervolgen. De Note opleiding betekende een enorme verdieping van mijn zelfkennis en vermogen mensen te coachen.

Peter Haima enneagramcoach sinds 2006


Via inzicht naar uitzicht.
Het verbreden van mijn perspectief, mijn mogelijkheden om te ontspannen en te relativeren laten groeien, kortom meer genieten,  meer rust en evenwicht en vooral meer liefde! Dat is wat het enneagram mij biedt op mijn reis door het leven. En dat gun ik jou ook!

Loes Wolfs enneagramcoach sinds 2006


Ik vind het enneagram een fantastisch hulpmiddel tot zelfkennis. Je krijgt hiermee (beter) inzicht in je eigen patronen, drijfveren, kwaliteiten, valkuilen en andere persoonlijke aspecten. Het heeft voor mijzelf ook héél effectief en verhelderend gewerkt!

Margot Rijswijk enneagramcoach sinds 2006


Het verkregen inzicht in mijn Enneagramtype, naast het helen en loslaten door de Helende Reis betekende in de afgelopen jaren, een bijzonder diepgaande ervaring. Een blijvende verandering.

Margot de Hoest enneagramcoach sinds 2006


Vanaf het moment dat ik mij werkelijk verdiepte in het enneagram is het nauwelijks meer weg te denken uit mijn coachtrajecten.

Terwijl andere persoonlijkheidsmodellen mensen indelen in een hokje, is voor mij de kracht van het enneagram dat het mensen de mogelijkheid biedt om weg te komen uit het hokje dat ze in hun leven voor zichzelf hebben gecreëerd. Het geeft je werkelijk een kans je verder te ontwikkelen en het leven prettiger te maken.

Corry Wille enneagramcoach sinds 2005