Enneagramcoach | Referenties

Het is voor mij altijd weer fascinerend om te zien wat een positieve impact het heeft als de ander (door gebruikmaking van het enneagram) inzicht krijgt in zijn typespecifieke patronen van doen en laten. Vooral als dat leidt tot een wezenlijke ‘aha erlebnis’ . En hóe die ander dan vervolgens, door de erkenning hiervan, makkelijker stappen maakt in zijn ontwikkelingsproces. Naast vele therapeutische opleidingen volgde ik de enneagram opleiding (NOTE) onder de enthousiasmerende begeleiding van Frits, Renske en Lida.

Louis van Bueren enneagramcoach sinds 2005


Via inzicht naar uitzicht.
Het verbreden van mijn perspectief, mijn mogelijkheden om te ontspannen en te relativeren laten groeien, kortom meer genieten,  meer rust en evenwicht en vooral meer liefde! Dat is wat het enneagram mij biedt op mijn reis door het leven. En dat gun ik jou ook!

Loes Wolfs enneagramcoach sinds 2006


Door de professionele, inspirerende ondersteuning van Frits, Renske en Lida als opleiders heb ik het enneagrammodel en de toepassing ervan in al zijn facetten leren kennen.

Mirjam Cappon enneagramcoach sinds 2010


Ik vind het enneagram een fantastisch hulpmiddel tot zelfkennis. Je krijgt hiermee (beter) inzicht in je eigen patronen, drijfveren, kwaliteiten, valkuilen en andere persoonlijke aspecten. Het heeft voor mijzelf ook héél effectief en verhelderend gewerkt!

Margot Rijswijk enneagramcoach sinds 2006


 Tijdens de opleiding tot Enneagramcoach bij de N.O.T.E. heb ik veel theorie aangeboden gekregen en veel handvatten om deze in de praktijk toe te passen. Daardoor ben ik in staat om benoemd en onbenoemd de kracht van het Enneagram toe te passen in mijn coach- en trainingsactiviteiten.

Peter Boonman enneagramcoach sinds 2008