Enneagramcoach | Referenties

In mijn coach/counselorspraktijk was ik toe aan een nieuw instrument. De opbouw van deze 1-jarige opleiding tot enneagramcoach heeft mij geweldig geholpen bewust te worden van de invloed en mogelijkheden van mijn basistype i.r.t. de 8 andere typen. Het enneagram is voor mij verrijkend en effectief gebleken. Nu ik het enneagram toepas in mijn professie als coach en counselor verlopen de coachingstrajecten nóg effectiever. De begeleiding van de opleiders van deze NOTE-opleiding heb ik ervaren als optimaal en betrokken.

Rieta Bouterse - de Weger enneagramcoach sinds 2005


Leer in contact te komen met de stilte in jezelf en weet dat alles in dit leven een doel heeft.

Verginia Spier enneagramcoach sinds 2011


De NOTE heeft mijn werk als COACH verrijkt!

Jacqueline Vermeulen enneagramcoach sinds 2008


Deze opleiding vond ik helder, down to earth en kwam professioneel over. Zo heb ik de opleiding ook ervaren! Geen zweverig gedoe, veel humor en ruimte voor alle vragen en ervaringen die er bij de deelnemers leven. Daarnaast heb ik er veel begrip ervaren, vooral als ik door mijn eigen patronen, oefeningen moeilijk vond of niet begreep. Ik vind de NOTE echt een aanrader!

Leoniek van der Maarel enneagramcoach sinds 2008


Geïnspireerd door de positieve effecten van bewustwording ben ik in 2006 begonnen aan de opleiding tot enneagram coach. Enkele persoonlijke gedragspatronen vond ik altijd moeilijk om te accepteren en te begrijpen. Door het  de NOTE opleiding heb ik ze eindelijk kunnen herkennen en erkennen. Vanuit deze bewustwording volgde de acceptatie van mijn “6” patroon en kwam er meer vertrouwen om mijn weg als coach te vervolgen. De Note opleiding betekende een enorme verdieping van mijn zelfkennis en vermogen mensen te coachen.

Peter Haima enneagramcoach sinds 2006