Enneagramcoach | Database
   

Loes Wolfs

gecertificeerd enneagramcoach sinds 2006

 
Groenstraat 4
6245 SC Eijsden
043-4090251
 
www.loopbaanadvies.net
 
Na een jarenlange zoektocht, in mijn privéleven en in mijn werk, heb ik nu eindelijk mijn eigen weg gevonden! De reis duurt nog voort, maar het wordt onderweg steeds mooier. Dit komt niet omdat de wereld veranderd is, maar omdat ik anders naar de wereld kijk. Mijn perspectief is verbreed, mijn blikveld veel ruimer aan het worden. Ik ben niet alleen meer naar binnen gericht maar heb nu ook oog voor alle prachtige dingen om mij heen. Mijn leven is lichter, luchtiger en veel kleurrijker geworden. Ik ben er van overtuigd dat dit ook voor jou mogelijk is.

Het enneagram biedt mij hulp in deze persoonlijke ontwikkeling. Ik kan er zelf heel veel mee en door die handvatten, groeit mijn bewustwording. Om me er nog verder in te verdiepen heb ik de Nederlandse Opleiding tot Ennegramcoach (NOTE) gevolgd. Nu ben ik ook in staat anderen aanreikingen te geven om hun eigen richting te kiezen in dit leven.

Werken met het enneagram vormt voor mij een mooie aanvulling op de methodieken die ik inzet in mijn coachingspraktijk op gebied van loopbaan- en levensloopvraagstukken en burnoutbegeleiding.